Κέρκυρα Ανκόνα

Για όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν στη Μεσόγειο για να περάσουν αξέχαστες διακοπές, είστε στο σωστό μέρος! Μια συναρπαστική εμπειρία με την οικογένεια ή τους φίλους σας περιμένει!
Αν δεν μπορείτε να επιλέξετε σε ποια από τις δύο να πάτε, τότε μπορούμε να σας πούμε ότι μπορείτε να πάτε και στις 2 χωρίς πρόβλημα!
Είναι πολύ βολικό να ταξιδέψετε στην Ιταλία και την Ελλάδα, δεδομένου ότι και οι δύο χώρες περιβάλλονται από τη Μεσόγειο Θάλασσα. Ειδικά το ταξίδι Κέρκυρα Ανκόνα είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιηθεί καθώς υπάρχουν πολλά δρομολόγια κάθε εβδομάδα. Επειδή το έυκρατο κλίμα το επιτρέπει, μπορείτε να ταξιδέψετε και άλλες εποχές εκεί πέρα από το καλοκαίρι. Για το ταξίδι μπορεί να σας ενδιαφέρουν ορισμένες εταιρείες όπως οι γραμμές Grimaldi για την Ιταλία ή η Superfast Ferries στην Ελλάδα. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και στην anek και τη minoan, αλλά είναι συνήθως ακριβές.

kerkyra-ancona.jpg
Όταν επιλέγετε έναν προορισμό για τα ταξίδια σας, ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα της περιοχής. Η επιλογή τοποθεσιών που βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα αναταραχής ενδέχεται να μην είναι η καλύτερη ιδέα. Μην αφήνετε παρόλα αυτά τους δικούς σας να σας τρομοκρατήσουν για μια περιοχή που είχε παλιότερα προβλήματα αλλά όχι πλέον.
Και αν απλά θέλετε να μείνετε στο πλοίο για να ανακαλύψετε διάφορα νησιά και πόλεις στην Ιταλία και την Ελλάδα, μπορείτε να δείτε τα σκάφη που κάνουν κρουαζιέρες. Πολλοί από τους φίλους μου το έχουν ήδη πράξει και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχουν περάσει απίστευτες στιγμές και αυτές είναι αναμνήσεις για πάντα αγκυροβολημένες στη μνήμη τους.
Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι είναι πολύ εύκολο να ταξιδέψετε εκεί, καθώς το πλοίο είναι το απλούστερο μέσο μεταφοράς για να ανακαλύψετε το περιβάλλον. Ένα μέσο που σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε για τοπία που κόβουν την ανάσα, αξιολάτρευτους κατοίκους και ένα ηλιόλουστο κλίμα.
Είναι τώρα η σειρά σας να επωφεληθείτε πλήρως από τα τοπία, τις παραδόσεις, το χρόνο και τους ανθρώπους της Ιταλίας και της Ελλάδας, που θα σας καλωσορίσουν σαν να είστε ένα από αυτούς!
Ελπίζω να έχετε μια ασφαλή επιστροφή από τα ταξίδια σας και σας εύχομαι μια πολύ ευχάριστη εμπειρία!

Advertisements